Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Folkhögskolan bjuder in framtida studerande till öppet hus på nätet

Förbudet mot större folksamlingar stoppar årets öppet hus på Östra Grevie folkhögskola. Skolan passar istället på att bjuda in framtida kursdeltagare till en digital heldag på webbsidan och i sociala medier.

Som Sydsvenskan tidigare berättat har Östra Grevie folkhögskola stängt sina lokaler och övergått till distansundervisning för att minska smittspridningen av coronaviruset. Men nu hittar man nya vägar att öppna upp och nå ut till nya elever. På fredag den 27 mars bjuder skolan in till ett digitalt öppet hus.
– Det är en självklarhet att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer, och vi bestämde oss snabbt för att se detta som en möjlighet att testa något nytt istället för att deppa, säger rektor Susanne Andersson.
Under veckan kan framtida kursdeltagare ställa sina frågor via mejl, Facebook eller Instagram. Svaren presenteras på skolans webbsida under fredagen, när också skolans elever och lärare finns tillgängliga för att informera om sina utbildningar.
Gå till toppen