Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Lärare smygfotograferade elevers rumpor – tusentals bilder hittade i hans mobil

När en 17-årig flicka blev sugen på att möblera om sitt rum och flyttade spegeln fann hon en avlyssningsapparat. Det oväntade fyndet blev ingången till en över 1 000 sidor lång polisutredning fylld med foton på rumpor och sköten som tillhör 16 olika flickor och kvinnor.

Avlyssningsapparatens simkort ledde polisen till den nu misstänkte läraren. Mannen misstänks för förberedelse till olovlig avlyssning, kränkande fotografering och sexuellt ofredande.Bild: Polisen
Den 17-åriga flickans inredningslust den där dagen i oktober 2017 skulle få stora konsekvenser. Hon förstod inte vem som skulle vilja spionera på henne och konfronterade först sina föräldrar och sin pojkvän. Hon började fundera på vem som varit hemma hos henne på sistone, innan familjen polisanmälde händelsen.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen