Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Nya regler spär på tuff situation för krogar

Stopp för bufféer, trängsel i köer och barhäng. Nu tillåts enbart bordsservering och take away för att minska smittspridningen i Sverige. – Just nu är antalet personer i restaurangen inte det stora problemet – folk vågar sig inte ut, säger Natalie Hallbäck på snabbmatsrestaurangen Stippes i Malmö.

Natalie Hallbäck på restaurangen Stippes i Malmö där man satt bord framför bardisken för att anpassa sig till de nya reglerna får att minska risken för spridning av coronaviruset.Bild: Johan Nilsson/TT
Isärdragna bord, avstängd bardisk och ständig städning. Men Stippes tänker gå längre än så.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen