Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Trångt på bussar trots kritiken: ”Irriterad”

Trots kritik från Folkhälsomyndigheten och löften om förbättring från SL fick Stockholmsbor trängas på bussen för tredje morgonen i rad. En orsak kan vara att de extrainsatta avgångarna inte syns i de digitala tabellerna. – Man blir lite irriterad, det är väl inte alls det här man vill uppnå, undrar en av resenärerna som varit i kontakt med TT.

Resenärer vittnar om fullsatta bussar under onsdagsmorgonen, trots råden om att hålla avstånd för att minska smittspridningen.Bild: Henrik Montgomery/TT
All busstrafik i Stockholmsregionen och lokalbanor, så som Lidingöbanan, har sedan i måndags haft ett reducerat antal avgångar till följd av ökad sjukfrånvaro hos chaufförerna, som precis som andra stannar hemma vid minsta symptom för att minska coronavirusets spridning.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen