Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Redhawks kvalhjälte om avskedet: ”Jäkligt tråkigt”

Henrik Hetta har haft en bärande roll i Malmö Redhawks återetablering på den högsta nivån. Nu är det över för kulturbäraren.
Känslorna är blandade.
– Det känns jäkligt tråkigt, jag hade gärna varit kvar. Men är sjukt tacksam över att jag fick vara med om att bygga om en ny kultur i klubben, säger Henrik Hetta, 30 år.

Henrik Hetta var med om Malmö Redhawks färd mot topphockeyn. ”Tråkigt att det blev som det blev, att jag inte fick förlängt. Men jag vill se lite större på det. Det är få förunnat att få vara med på en sådan resa. Det var en helomvändning.”Bild: TOBIAS STERNER
Häromdagen blev det officiellt att Henrik Hetta inte skulle få sitt kontrakt förlängt med Malmö Redhawks, vilket inte var någon större överraskning för honom. Första reaktionen var irritation, andra reaktionen var en annan.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen