Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Wemmenborn förlänger med Redhawks: ”En nystart”

Axel Wemmenborn tog klivet från Hockeyallsvenskan till SHL under säsongen 2017/2018. Nu är han klar för sin fjärde raka säsong i SHL och Redhawks.
– Jag är självklart jätteglad över att stanna i klubben som jag haft i mitt hjärta sedan jag var en liten grabb, säger Wemmenborn i ett pressmeddelande.

Axel Wemmenborn är klar för en fortsättning i Redhawks.Bild: PETTER ARVIDSON
Under hösten 2017 kom Axel Wemmenborn till Redhawks från Pantern. Sedan dess har det blivit ytterligare två säsonger i klubben. Nu har forwarden förlängt sitt kontrakt över den kommande säsongen, och är därmed klar för fjärde säsongen i Redhawksdressen.
– I Axel har vi en hårt arbetande forward och en spelare där vi vet exakt vad vi får. Han stämplar in varje dag, oavsett om det är träning eller match. Han har dessutom tagit steg framåt för varje säsong som han varit hos oss och vi tror även att vi kan få ut ännu mer av hans spel, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård i pressmeddelandet.
Inför den kommande säsongen har Redhawks en ny tränarkonstellation där Joakim Fagervall är huvudtränare och Andreas Lilja samt Jesper Mattsson är assisterande tränare. Det är något som gör att det blir en nystart menar Wemmenborn.
– Jag är självklart jätteglad över att stanna i klubben som jag haft i mitt hjärta sedan jag var en liten grabb. Jag ser dessutom med spänning fram emot den tid som kommer, där det blir lite av en nystart med nya tränare och flera nya spelare. Det ska bli kul att träffa alla på måndag och dra igång sommarträningen, men jag ser redan nu fram emot hösten och att få spela framför fansen i Malmö Arena igen, säger Axel Wemmenborn.
Gå till toppen