Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Stjärnspäckad gala till förmån för coronafond

Billie Eilish. Arkivbild.Bild: Joel C Ryan/AP/TT
Billie Eilish, Paul McCartney, Elton John, Kacey Musgraves, Stevie Wonder och Chris Martin är bara några av namnen på artisterna som ska uppträda på stödgalan ”One world: Together at home”.
Evenemanget, som arrangeras av Världshälsoorganisationen (WHO) och kureras av Lady Gaga, ska ledas av talkshowvärdarna Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel och Stephen Colbert. Det arrangeras i syfte att hylla vårdpersonal världen över och för att samla in pengar till insatser mot coronaviruset.
”Det är så viktigt att tänka globalt och att stödja WHO:s arbete med att stävja pandemin och förhindra framtida utbrott”, säger Lady Gaga i ett pressmeddelande.
”One world” äger rum den 18 april. Galan hålls utan publik men kommer att direktsändas på ett flertal plattformar, bland annat Facebook, Youtube, Instagram och Twitter, skriver Rolling Stone.
Gå till toppen