Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Toivonen: Jag är Legoexpert nu

Ola Toivonen. Arkivbild.Bild: Vilhelm Stokstad/TT
Ola Toivonen, som till vardags spelar fotboll i australiska Melbourne Victory, har precis avslutat två veckors isolering i hemmet.
Tillsammans med resten av laget blev den tidigare svenske landslagsstjärnan tvingad till hemkarantän då laget var i Nya Zeeland för en match i Australiens högsta liga A-league i mitten av mars.
– Jag har lekt mycket med Lego, så kanske att jag är en Legoexpert efter de här två veckorna, säger Toivonen i ett filmklipp på lagets Twitterkonto.
– Men jag har slutat med Lego nu, fortsätter han.
Toivonen berättar att han även har passat på att hålla sig i form med hjälp av en motionscykel på balkongen och att han har spelat inomhusfotboll med barnen i lägenheten.
– När man är uttråkad hittar man alltid på något nytt att göra, speciellt med barnen, säger Toivonen.
– Man blir som barn på nytt.
Australien har på grund av coronaviruset stängt sina gränser för besökare från utlandet och personer som återvänder till landet tvingas till två veckors karantän.
Gå till toppen