Annons

Annons

Annons

Påsken

En resa bland världens äggrätter

Äggen varar ända fram till påska. Det får vi i alla fall hoppas. I dag bjuder jag på lite inspiration till nya äggrätter.

Text: 

Ägg är kanske världens mest användbara livsmedel. En hel del lär gå åt i påsk.

Bild: Janerik Henriksson/TT

Annons

Bäst som jag stod där alldeles nyss och försökte komma på vad jag skulle laga till lunch dök äggpaketet upp i ögonvrån. Det fick bli ett frasigt vändstekt ägg med några skivor pancetta. Och plötsligt är man mätt och belåten och kan fortsätta arbetsdagen.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan