Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

En resa bland världens äggrätter

Äggen varar ända fram till påska. Det får vi i alla fall hoppas. I dag bjuder jag på lite inspiration till nya äggrätter.

Ägg är kanske världens mest användbara livsmedel. En hel del lär gå åt i påsk.Bild: Janerik Henriksson/TT
Bäst som jag stod där alldeles nyss och försökte komma på vad jag skulle laga till lunch dök äggpaketet upp i ögonvrån. Det fick bli ett frasigt vändstekt ägg med några skivor pancetta. Och plötsligt är man mätt och belåten och kan fortsätta arbetsdagen.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen