Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Rockklubben Plan B förvandlas till afro-karibisk restaurang under coronakrisen

Rockklubben Plan B förvandlas till restaurang under coronakrisen. I samarbete med Flavor Boss ställer de nu om från konsertverksamhet till västafrikansk och karibisk barbecue.

Patricia Dianda (i mitten i svart) blir nu "the flavor boss" på Plan B. Hennes Flavor Boss ska servera västafrikansk och karibisk mat på Plan B som på bilden representeras av Amanda Davies, Erik Blondell, Zakarias Lindhammar, Liam Carroll och Carlo Emme.Bild: Gianluca la Bruna
Rockklubben Plan B på Norra Grängesbergsgatan har behövt tänka om flera gånger den senaste månaden. Först var det färre spelningar. Sen stängde de igen helt och satsade hårt på presentkort och digitala öl. Även om det gick bra till en början så avtog köpen snabbt. Plötsligt insåg de att de behövde göra något för att få verksamheten att överleva. De öppnade klubben igen i mindre skala för konserter med lokala band och maximalt 50 personer i lokalen.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen