Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Matprofilens enkla tips för festkänsla i liten skala

Studentexamen, födelsedagar, bröllop.
Coronasmittan gör att många som har planerat större traditionella fester får tänka om.
Här är tips från matprofilen Maud Onnermark om hur man lätt kan skapa festkänsla i liten skala eller framför en datorskärm.

Maud Onnermark tipsar om enkla rätter som känns festliga i liten skala.Bild: Christina Uhlin
Maud Onnermark, som bor i Malmö, har skrivit flera kokböcker, är regelbunden gäst i SVT:s ”Go’kväll” och tipsar gärna om mat som är enkel att laga.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen