Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Efter MFF-nobben – det här hände med alla spelare i LB07

Nobben från Malmö FF blev början till slutet för LB07:s elitsatsning på damsidan. Nu har flera spelare hittat nya klubbar på elitnivå, men Elin Björklund valde en omstart med just MFF i division 4.
– Redan nu är det extremt bra förutsättningar, bättre än jag någonsin har varit med om, säger hon.

Efter det stora kaoset i LB07 har de allra flesta spelare fått nya klubbar. Amanda Kander (tv) ska spela för Djurgården i Damallsvenskan och i samma serie finns Nathalie Hoff Persson (th) i Örebro. Elin Björklund (i mitten) har tagit ett kliv neråt till division 4, men hoppas få vara med på MFF.s resa upp till eliten.Bild: Nobbes Djurgårdsbilder och Bildbyrån
Hösten 2019 blev minst sagt omtumlande för LB07:s damer. Samtidigt som laget kämpade för sin existens i allsvenskan, så pågick en debatt om huruvida det var rätt eller fel att de skulle bli en del av Malmö FF kommande år.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen