Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Indiske filmlegenden Rishi Kapoor död

Rishi Kapoor blev 67 år. Arkivbild.Bild: Rafiq Maqbool/Ap
En av Indiens mest populära skådespelare, Rishi Kapoor, är död. Han är mest känd för sina romantiska roller, skriver Variety.
Kapoor hade cancer sedan 2018 och blev inlagd på sjukhus i Bombay (Mumbai) på grund av andningssvårigheter på onsdagen. Ett dygn senare var han död, bara en dag efter att en annan känd indisk skådespelare, Irrfan Khan, också gått bort.
Rishi Kapoor har varit verksam under fem decennier och har spelat i fler än 160 filmer. Släkten Kapoor är välkänd inom den indiska filmen. Rishi Kapoor debuterade som skådespelare i sin far Raj Kapoors film ”Mera Naam Joker” 1970, och hans bröder är också verksamma som skådespelare. Han var gift med den kända skådespelaren Neetu Singh och hans son Ranbir Kapoor är också en av de mest kända skådespelarna i Bollywood.
Rishi Kapoor blev 67 år.
Gå till toppen