Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Max Wiman: MFF-arna får utbildning i värdegrund direkt i telefonen

Malmö FF moderniserar och intensifierar värdegrundsarbetet i föreningen. Först ut är ungdomslagen på både pojk- och flicksidan.
– De får värdegrundsutbildningen direkt i telefonen i olika avsnitt. Det börjar med en film vad det innebär att spela i Malmö FF, den handlar vilket ansvar man har för tröjan du aldrig tar av dig. Delar man inte den, kan man inte vara en del av föreningen, säger Per Ågren, sportchef för MFF ungdom.

Per Ågren har sytt ihop en ny form av värdegrundsarbete i MFF tillsammans med ett kompetensutvecklingsföretag som finns i klubbens nätverkssfär.Bild: PETTER ARVIDSON
Malmö FF har ju historiskt några händelser kring A-laget som satte fokus på hur viktigt värdegrundsarbete är. Detta förstärkte synen på hur viktigt det är och nu är man i en fas där det utvecklats ytterligare tillsammans med sponsorn Tic Tac, som är ett företag som just jobbar med digital kompetensutveckling.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen