Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Anders Engman: V64 ikväll: Toppchans felfri – vi chansar

Jackpot på V64 ikväll igen. Öppet och svårt – inget givet singelstreck. Kvällens V64–omgång kan ge riktigt bra betalt för den som hittar alla rätt. Glöm inte att jackpotpengarna ligger i 6-rättspotten så det kan löna sig att bara spela för sex rätt.

Vi försöker med ett riktigt fräckt singelstreck; Era Wan (avd 2) som på elva försök inte lyckats vinna. Men vi såg 4-åringen senast och blev imponerade. Han satt i rygg på en galopperande häst kort efter start och galopperade då själv. Han tappade massor och inofficiella klockor visade runt 1.13/1900 meter. Nu tror vi att Ken Ecce bara kör framåt från sitt sjundespår och når spets eller dödens efter en bit. Oavsett tror vi att han har en bra chans att vinna felfri och i skrivande stund är han streckad på tre procent (och inte rankad på sex hästar i programmet).

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen