Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kriminella gömmer sprängmedel i klädcontainrar i Staffanstorp

Polisen misstänker att kriminella förvarat stora mängder sprängmedel i klädcontaintrar i Staffanstorp. En större gömma upptäcktes vid en containertömning. Nu efterlyser polisen vittnesuppgifter från insamlingsplatsen på Sliparevägen.

I de här containrarna på Sliparevägen hittades stora mängder sprängmedel. Polisen efterlyser nu iakttagelser som gjorts i området kring återvinningsstationen mellan klockan 14 den 15 april och 15 dagen därpå.Bild: Malmöpolisen
Det var på eftermiddagen den 16 april som personal från ett insamlingsföretag gjorde den bisarra upptäckten vid sina lokaler på Industrigatan i Malmö. Platsen spärrades av och bombgruppen tillkallades. Kort därefter fick den proceduren upprepas i Staffanstorp när polisen förstod att de misstänkta föremålen från början kom från containrar i vilka allmänheten skänker kläder till behövande.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen