Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Storsatsning ska locka långväga badgäster till Burlöv

Bland betong och armeringsjärn börjar det nya Burlövsbadets bassänger att ta form. Inom två år ska byggmaskinerna vara ersatta av plask och lek.
– Det är jättespännande att vara delaktig i det här projektet, för det är Burlövs största ekonomiska satsning på väldigt många år, säger Emma Segerstedt, projektledare på Burlövs kommun.

"Detta är starten av Kronetorpsstaden och vi bygger en del av den nya infrastrukturen. Det är spännande att få börja med den formgivningen", säger Emma Segerstedt, projektledare på Burlövs kommun.Bild: Lars Brundin
I vad som fortfarande är en grop nära järnvägsspåren blandas neongula reflexvästar med slät, grå betong. Ljudet från en sprakig radio dränks av hårda smällar där metall slår mot metall. Mitt i vimlet berättar platschef Patrik Gyllin från byggentreprenören NCC att allt går enligt planerna än så länge.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen