Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

James McAvoy i Gaimans ”The Sandman”

James McAvoy kommer att ge röst åt Morpheus i ljuddramatiseringen av Neil Gaimans "The Sandman". Arkivbild.Bild: Jordan Strauss
Neil Gaimans ”The Sandman”, utgiven av DC Comics, släpps för första gången någonsin som ljudbok. Och dramatiseringen görs av en hel ensemble, med James McAvoy i en av huvudrollerna, tillsammans med bland andra Riz Ahmed och Justin Vivian Bond.
– Vi är hedrade över att arbeta med Neil Gaiman och DC Comics för att skapa en uppslukande version som vi vet att fans och lyssnare kommer att älska, säger David Blum, huvudredaktör på Audible.
”The Sandman” är en av serievärldens största succéer inom skräck- och fantasygenren. Handlingen kretsar kring Morpheus, som är den odödliga personifieringen av drömmar. Ett ockult sällskap tar honom tillfånga i ett misslyckat försök att fånga hans äldre syster Döden. Efter 70 år lyckas han fly – och försöker återställa sitt kungarike till sin forna glans.
Ljudboken kommer att vara tillgänglig för nedladdning den 15 juli 2020.
Gå till toppen