Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

SM-hoppningar i Falsterbo – om det går

Falsterbos internationella hästshow tänkte fira hundra år – men försvann in i mängden av inställda tävlingar. Nu kommer ett plåster på virussåret. Orten får arrangera utomhus-SM i hoppning den 11–16 augusti.

Ingen internationell stortävling, men kanske ett SM. Falsterbo hoppas kunna arrangera mästerskapet i augusti. Måhända med Fredrik Jönsson och Cold Play som deltagare? Arkivbild.Bild: Andreas Hillergren/TT
”I Falsterbo känner vi att vi verkligen vill göra något för sporten med den situation som alla ryttare, ägare, hästskötare, tränare och fans hamnat i under coronapandemin. Det kommer bli mycket jobb, framför allt med logistikfrågor, men vi är säkra på att vi kan arrangera detta på ett bra och säkert sätt. Det är både roligt och inspirerande att ha ett mål att arbeta mot”, säger Jana Wannius, ordförande för Falsterbo Horse Show i ett pressmeddelande.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen