Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Nedbantat STCC siktar på premiär i augusti

STCC hoppas kunna starta säsongen med premiär på Gelleråsen i mitten på augusti. Det är en preliminär plan och tanken är att köra utan publik. Arkivbild.Bild: Stefan Jerrevang
STCC hoppas kunna starta säsongen med premiär på Gelleråsen i mitten på augusti. Det är en preliminär plan och tanken är att köra utan publik. Säsongen är nu reducerad till fyra tävlingstillfällen där det planerade stadsloppet i Köpenhamn och Västkustloppet i Falkenberg stryks helt.
STCC ser det här som den bästa lösningen under omständigheterna. Men om det blir någon racing hänger till slut på vad Folkhälsomyndigheten och Svenska bilsportförbundet säger.
Vid tävlingstillfällena kommer flera supportklasser att köras. Finns det möjlighet att köra med publik under den senare delen av säsongen så kommer STCC göra det. Det tar man ställning till inför varje lopp.
Här är tävlingsprogrammet: 15-16/8 Gelleråsen, 28-29/8 Skellefteå, 2-3/10 Mantorp Park, 9-10/10 Ring Knutstorp.
Gå till toppen