Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov.

Världen

Chile förbereder tusentals nya gravar

Flera tusen gravar förbereds i den chilenska huvudstaden Santiago efter en kraftig ökning av coronavirusfall, uppger myndigheterna.
Läs också Chile förbereder tusentals nya gravar
Världen

Baltstaterna skapar ”resebubbla”

Estland, Lettland och Litauen öppnar sina gränser mot varandra och blir därmed EU:s första ”resebubbla”. Invånare i de tre baltiska staterna kan numera resa fritt i regionen, medan alla som kommer utifrån måste isolera sig i 14 dagar.
Läs också Baltstaterna skapar ”resebubbla”
Ekomomi

Försiktiga rörelser på Asiens börser

Asiens börser inleder handelsdagen med försiktiga rörelser efter en tuff börsvecka.I Japan inledde Tokyobörsen något uppåt. Nikkei 225-indexet steg 1,2 procent medan det bredare Topixindex ökning stannade på 0,9 procent i den tidiga handeln.
Läs också Försiktiga rörelser på Asiens börser
Sport

NFL-spelare misstänkta för väpnat rån

Två spelare i NFL är efterlysta, misstänkta för väpnat rån. Efter rånet flydde spelarna i varsin bil. Deras respektive klubbar har avböjt att kommentera händelsen och efterlysningarna.
Gå till toppen