Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Malda, hela, våta, färska – skånska mästerkockens tips om smaksättare

Kryddor har varit en naturlig del av hennes matliv sedan hon var barn.
Skånska mästerkocken Jennie Walldén använder färska, torra, hela, våta och fermenterade smaksättare både när hon lagar mat i jobbet och i sitt privata kök.

Kocken Jennie Walldén i sitt kök hemma i huset i Tygelsjö med några kryddor och andra smaksättare hon gärna använder.Bild: Hussein El-alawi
Naturligtvis finns många kryddor och andra smaksättare på Jennie Walldéns krog Namu i Malmö. Men hemma hos henne i Tygelsjö utanför Malmö finns de också på flera platser, de flesta organiserade efter smak, inte namn.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen