Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Tove Styrke ansluter till ”Så mycket bättre”

Tove Styrke ansluter till årets upplaga av ”Så mycket bättre” som sista namn. Sedan tidigare är bland andra Silvana Imam, Tommy Körberg och Lisa Nilsson klara för musikprogrammet.

Tove Styrke medverkar i årets "Så mycket bättre". Arkivbild.Bild: Pontus Lundahl/TT
I juni drar inspelningen av TV4-programmet ”Så mycket bättre” i gång, med samma koncept som förra året. Som fast ensemble finns trion Plura, Ana Diaz och Markus Krunegård på plats under alla dagar och sedan medverkar de andra artisterna under olika lång tid.
”Det nya upplägget togs emot bra av både publik och artister förra säsongen så vi behåller det även i år. Det är ett bra sätt att efter tio år förnya formatet utan att tappa dess kärna. Vi får in mer energi och programmet blir mindre förutsägbart för tittare och artister”, säger Martin Nygren, exekutiv producent, i ett pressmeddelande.
”Så mycket bättre” spelas som vanligt in på pensionatet Grå Gåsen på Gotland. Tove Styrke slog igenom i ”Idol” 2009 och har haft hits som ”Million pieces” och ”White light moment”. Hon har turnerat i USA som förband till Lorde och Katy Perry. Hennes senaste album ”Sway” släpptes 2018.
Fakta

De medverkar i "Så mycket bättre" 2020

Benjamin Ingrosso

Lisa Nilsson

Markus Krunegård

Ana Diaz

Plura Jonsson

Helen Sjöholm

Tommy Körberg

Loreen

Newkid

Lili & Susie

Silvana Imam

Jakob Hellman

Tove Styrke

Gå till toppen