Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Skånska musiker hyllar Dylan på KB

På KB:s scen i Malmö kommer det hållas en skånsk hyllning till Bob Dylan med bland andra Mikael Wiehe. På grund av coronapandemin blir det utan publik i lokalen, men konserten kommer att livesändas digitalt.

Den 6 juni gästar Mikael och Thomas Wiehe, Andi Almquist, Richard Lindgren och Grand Jubilee KB för att delta i en hyllningskonsert till Bob Dylan. Konserten kommer att sändas live på Facebook och Youtube.
Mikael Wiehe är en av de skånska musikerna som kommer att delta:
”Det är en hård tid vi lever i, med hotet från det dödliga coronaviruset hängande som ett Damoklessvärd över våra huvuden. Alla har vi drabbats på olika sätt, från oro och isolering till sjukdom och död. En sak har vi dock gemensamt; coronapandemin har skapat ett hål i våra hjärtan”, säger han i ett pressmeddelande.
Han hoppas att tonerna kan skänka en viss tröst under de rådande tiderna:
”För oss artister och musikanter har tomrummet dessutom vuxit genom avsaknaden av kontakt med den publik som gett oss så mycket kärlek och som vi själva har kommit att älska och bli beroende av. Abstinens är ett deprimerande tillstånd! Så, vad kan vi göra? Vi kan som sjungande och spelande konstnärer fylla – åtminstone delvis – hålet i våra hjärtan med sång och musik!”
Gå till toppen