Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Glasskafé öppnar på Prins Bernhard i väntan på livemusiken

Båten Prins Bernhard ska förvandlas till Josephine med jazzlounge, fiskrestaurang och rockklubb. Men coronaviruset har satt stopp för allt, så i väntan startar ägarna nu ett glass- och våffelkafé på båtens däck i sommar.

Eric Legge, Åsa Fröling Adamek och Peter Sellin framför kaptenshytten som nu ska göras om till kafékiosk.Bild: Jonas Gillberg
Sedan båten Prins Bernhard dök upp vid Skeppsbron i Malmö 2007 har den överlevt diverse problem. Men förra året tänkte ägarna om och slutade arrendera ut båten för att istället själva driva verksamheten. I samma veva byttes en av ägarna ut och in kom istället trion Peter Sellin, hans bror Mikael Fröling Adamek och svägerskan Åsa Fröling Adamek som driver ölkrogen Peas & Honey och biljardhallen Interpool på Stora Nygatan. Resultatet blev att de förra sommaren startade Peas & Sunny Beer Deck med tjeckisk öl och shuffleboard på båtdäcket.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen