Annons

Annons

Fotboll: Malmö FF

MFF-podden 212: Allsvenskan – äntligen!

Den 14 juni drar allsvenskan igång. Till slut. MFF-podden blickar fram emot den coronaförsenade premiären och skärskådar Malmö FF:s förutsättningar.

Fredrik Hedenskog, Fredrik Lindstrand och Max Wiman

Text

Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog är tillbaka för att prata om den allsvenska permiär som till slut blir av den 14 juni. Frågorna är många, svaren få. Bland det som diskuteras i det 212:e avsnittet av MFF-podden finns:

Hur har den uppskjutna starten påverkat Malmö FF?

Vad betyder det att spela utan publik?

När blir affären med Ola Toivonen klar? Blir det andra förändringar i spelartruppen nu eller senare i sommar? Hur kommer MFF att använda Toivonen? Vad betyder värvningen för resten av truppen?

Är kompensationen till MFF:s årskortsinnehavare tillräcklig?

Dessutom: Lindstrand drar paralleller till ”The Last Dance” och presenterar Malmö FF:s motsvarighet till Scottie Pippen.

Annons

Annons

MFF-podden finns bland annat på Spotify, Soundcloud, Podcaster och Acast. Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna. Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.

Tidigare avsnitt av MFF-podden finns samlade här.

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy