Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

MFF-podden 212: Allsvenskan – äntligen!

Den 14 juni drar allsvenskan igång. Till slut. MFF-podden blickar fram emot den coronaförsenade premiären och skärskådar Malmö FF:s förutsättningar.

Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog är tillbaka för att prata om den allsvenska permiär som till slut blir av den 14 juni. Frågorna är många, svaren få. Bland det som diskuteras i det 212:e avsnittet av MFF-podden finns:
Hur har den uppskjutna starten påverkat Malmö FF?
Vad betyder det att spela utan publik?
När blir affären med Ola Toivonen klar? Blir det andra förändringar i spelartruppen nu eller senare i sommar? Hur kommer MFF att använda Toivonen? Vad betyder värvningen för resten av truppen?
Är kompensationen till MFF:s årskortsinnehavare tillräcklig?
Dessutom: Lindstrand drar paralleller till ”The Last Dance” och presenterar Malmö FF:s motsvarighet till Scottie Pippen.
MFF-podden finns bland annat på Spotify, Soundcloud, Podcaster och Acast. Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna. Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.
Tidigare avsnitt av MFF-podden finns samlade här.
Gå till toppen