Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

MFF:s besked: Välj mellan tv eller Europa

Malmö FF har presenterat sin kompensation för årskortsinnehavare. Klubben låter supportrar välja mellan två månaders Dplay-abonnemang eller gratisbiljetter till ett eventuellt gruppspel i Europa League.

Folkhav på Stadions ståplats. En syn vi inte får se på allsvenska läktare på ett bra tag.Bild: MATHILDA AHLBERG
Coronapandemin har vänt upp och ner på den allsvenska vardagen.
Vi vet ännu inte när supportrar välkomnas på allsvenska matcher igen. Eller om det ens sker alls denna säsong.
Situationen har ställt till det för Malmö FF, som inför säsongen slagit rekord i sålda årskort; cirka 12 000.
Nu har klubben presenterat en lösning, ett så kallat Pluspaket. Årskortsinnehavare ges där ett val.
• Antingen får man teckna upp sig för ett Dplay-abonnemang i två månader för 500 kronor och som Malmö FF betalar.
• Eller så kan årskortsinnehavare välja att gå gratis på samtliga tre hemmamatcher i höstens Europa League-gruppspel. Om turnering kan genomföras och MFF går dit. Skulle MFF misslyckas med det flyttas erbjudandet fram och gäller istället de Europeiska kvalmatcherna 2021, om MFF:s allsvenska placering i år innebär spel där.
MFF:s årskortsinnehavare ska ha gjort sitt val innan den 8 juni, meddelar klubben.
Malmö FF har tidigare meddelat att ytterligare ett alternativ är att få pengar tillbaka för de matcher som man inte kan se. Men då måste man skicka in ett krav på detta till MFF och man kan göra det först efter säsongen.
Magnus Svensson, Anders Andersson och Saga Fredriksson håller i webbsändningar för årskortsinnehavarna inför MFF:s matcher.Bild: MFF
MFF meddelar samtidigt att samtliga årskortsinnehavare kommer få ta del av egenproducerade webbsändningar inför lagets allsvenska matcher. I dessa livesändningar kommer MFF-profilen Anders Andersson och damlagets Saga Fredriksson agera experter.
Läs också Tänkbart MFF-drag – billigare tv-matcher för årskortsinnehavare
Läs också Tomasson prisar bred trupp: ”Vi kan välja på alla hyllor”
Gå till toppen