Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Vinst för Limhamn Bunkeflo i efterlängtad premiär

Limhamn Bunkeflo var inte bara tillbaka i division 2 utan också först ut i serien när man tog emot Onsala hemma på Brovallen. Det långa matchuppehållet verkade ha gjort hemmalaget spelsuget, för nykomlingarna tog kommandot direkt och var det bättre laget i första halvlek även om det dröjde till 40:e minuten innan Oskar Ågren välförtjänt nickade in 1–0 efter hörna.
Nye tränaren John Wall var nöjd med sitt lag så långt.
– Absolut, siffrorna borde varit större sett till hur det såg ut. Vi hade många inträden i boxen och vann mycket boll. Otroligt skönt att vara igång.
I andra halvlek jämnade spelet ut sig när Onsala fick alltmer att säga till om. Men istället för kvittering kunde Anton Reuterskiöld, en av planens bästa, utöka till 2–0 i 86:e minuten och avgöra matchen. Sedan kom 3–0 och 4–0 av bara farten.
– Spelmässigt var bättre i första, vi släppte på gasen i andra. Det ska vi försöka att inte göra framöver, menade John Wall.

Division 2 västra Götaland HERR

4
IF Limhamn Bunkeflo
  • (1-0)
0
Onsala BK

Målskyttar

  • Oskar Ågren
  • Anton Reuterskiöld
  • Adam Golstrand
  • Daniel Ask
    Gå till toppen