Annons

Annons

Annons

Fotboll: HIF

Diskerud ber om ursäkt efter kritiserade tweeten

HIF föll tungt mot Varberg i hemmapremiären. Men lagets nyförvärv Mix Diskerud såg ändå optimistiskt på saken.

"En positiv grej var att ett västkustlag tog tre poäng. Framåt Västkusten", skrev han på Twitter.

Text

Mikkel Mix Diskerud blev klar för HIF i lördags.

Bild: LUDVIG THUNMAN

Annons

Max Diskerud spelade inte själv i förlusten, men han gjorde ett försök att vända nederlaget till något positivt på sociala medier.

"Well, a positive thing, is that 3p was earned by a team representing västkusten. GO Västkusten.”, skrev han på Twitter.

Tweeten landade illa bland HIF:s anhängare. Svarstråden blev en smärre supporterstorm. Tweeten plockades kort därefter ner. Detta efter samtal med HIF.

Annons

Annons

– Vi på insidan är ungefär lika förvånade och ställer oss på samma frågebänk kring detta. Tweeten är fullständigt oacceptabel. Här har vi efter många sorger och bedrövelser, med corona och elände, gått in i en premiär mot ett taggat Varberg och blir överkörda. Vi som är på insidan känner oss fullständigt bedrövade, säger Krister Azelius till Fotboll Skåne.

Senare på måndagskvällen publicerade Mix Diskerud en tweet där han förklarade att han inte hade ont uppsåt med den han skrev.

"För mig är Helsingborg början av västkusten. Jag beklagar djupt om tweeten missuppfattades. Det var INTE sarkastiskt menat. Inget ont uppsåt.", skriver Diskerud.

Inbäddat innehåll

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan