Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Anders Engman: Jägersro ikväll: Spiken har allt mot sig

Kvällens singelstreck har egentligen allt mot sig. Bakspår, sprinterdistans, amatörlopp, en seger på 18 starter. Okey, erkänner att det inte låter som ett singelstreck – men med tanke på motståndet kan det nog gå vägen ändå.

Det handlar om Chumani (V5–2) som från spår elva ska kunna runda till seger. Hon tog karriärens första seger för tre starter sedan, har sedan gjort två helt okey insatser från omöjliga lägen (spår åtta och spår tolv). Hon är stabil på 13–tider och det kan man inte beskylla resten av gänget för. Thomas Linder är rutinerad och när han styr på ska hon kunna runda det här gänget. För Chumani är den enda som vunnit ett ”riktigt” lopp i år. Det är bara två konkurrenter som också vunnit; Abbington i ett breddlopp och Stepping Stone på Nykøbing/Falster.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen