Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Oavgjort igen för Torn

Torn saknade inte chanser att ta säsongens första trepoängare, men fick nöja sig med en efter att Karlskrona snöpligt kvitterat i första halvleks allra sista sekunder. Detta efter att Torn inlett riktigt starkt och kontrollerat första 45 minuterna.

– Det var otroligt tungt förstås, vi spelade ut dem totalt i första, suckade tränaren Rickard Ringhov.
Eddie Tran sköt Torn till ledning efter en hörna en dryg halvtimme in i första halvlek. Fullt rättvist så långt, gästerna hade fler möjligheter än så, men saknade skärpa när lägena kom.
Något som så smått oroade tränaren Rickard Ringhov.
– Jag tycker absolut vi gjorde vad vi kunde för att vinna den här matchen och att vi var värda en seger. Men vi kan inte stå här i hur många matcher som helst och säga att vi spelade tillräckligt bra, målen räknas så är det bara.
Mot slutet tvingades Hugo Barsne gå ut med känning i baksidan och tränare Ringhov såg tecken på vad årets hårda matchande kan göra.
– Med Hugo var det ingen fara, bara trötta muskler. Men det syntes på båda lagen sista 25 minuterna att premiären satt i benen. I första matchen var vi starka hela vägen, men idag såg det lite slitet ut mot slutet.
Gå till toppen