Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov.

Sverige

Dödligheten i corona 0,6 procent

Risken att dö i covid-19 och ålder har tydliga samband. Folkhälsomyndigheten har nu publicerat en studie som visar att 0,6 procent av smittade i Stockholm har avlidit – men att dödligheten är mycket högre bland äldre.
Läs också FHM-studie: Dödligheten i corona 0,6 procent
Världen

Sydkorea skärper tonen mot Nordkorea

Det är fortsatt spänt mellan Nord- och Sydkorea. Sydkorea skärper tonen mot grannen, och säger att man inte kommer att acceptera orimligt beteende.
Läs också Sydkorea skärper tonen mot Nordkorea
Ekonomi

Bostadspriserna stiger igen

Bostadspriserna vände upp i maj. Den positiva utvecklingen håller även i sig under inledningen av juni enligt Hox-index. Störst uppgång märks i Malmöregionen med 1,8 procent för bostadsrätter och hela 3,5 procent gällande villor där det noteras prisrekord.
Läs också Nu stiger bostadspriserna igen
Nöje

De kan bli årets sommarhits

Lady Gaga, Ariana Grande, Miss Li och Miriam Bryant väntas ligga bakom sommarens stora hits, enligt strömningstjänsten Spotify.
Läs också De blir årets sommarhits enligt Spotify
Sport

Världsmästare riskerar avstängning

Christian Coleman, världsmästare på 100 meter, riskerar en längre avstängning. Amerikanen har på nytt brutit mot dopningsreglerna i sin vistelserapportering.
Gå till toppen