Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Driftstörningar hos Com Hem åtgärdade

Com Hem hade under lördagskvällen stora driftstörningar för både bredband, telefoni och tv. Kunder över hela landet drabbades.

Problemet upptäcktes vid 21.45-tiden.
– Det är en större driftstörning som pågår just nu och den är spridd över hela landet, sa Joel Ibson, kommunikationschef på Comhem.
Vid 23-tiden var problemet åtgärdat.
– Nu är nätet uppe igen för våra kunder. Vår beredskapsorganisation identifierade problemet och åtgärdade det så snabbt som möjligt. Vi beklagar att detta har drabbat våra kunder, sa Joel Ibson.
Många kunder rasade på Com Hems Facebooksida och undrade varför det inte fanns någon information om detta.
– Man får information om man söker på sin adress på vår hemsida. Däremot vet jag att vi jobbar med att få ut mer information just nu, sa Joel Ibson tidigare under kvällen.
Men när tidningen sökte på Com Hems hemsida för information om en specifik Com Hem-adress, fick man informationen att det inte går att kontrollera driftsstatus. Man uppmanades istället att försöka igen om en stund.
Gå till toppen