Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Torn tog välbehövlig seger

3-0 blev slutresultatet när Torn vann hemma mot Qviding under söndagen. Det var lagets första vinst sedan seriens start och innebär därav tre viktiga poäng.

Torns Dylan Kosik Sulaiman gjorde två mål i matchen mot Qviding.Bild: AVDO BILKANOVIC
Efter oavgjorda resultat mot både Assyriska och Karlskrona i de två inledande matcherna var det en välbehövlig seger som Torn lyckades kamma hem i söndagens möte mot Qviding.
– Jag är väldigt nöjd med vår insats i dag. Efter två oavgjorda matcher behövde vi verkligen ta en trepoängare, säger lagets tränare Richard Ringhov.
Han beskriver sitt lag som stundtals pressat, men trygga i passnings- och omställningsspel. Det första målet kom efter bara fyra minuter och gjordes på nick av Ludvig Bergman.
– Ludvig gör sin första match från start, trots att han funnits med i den ordinarie truppen i fyra år. Det känns roligt att han får komma in och sätta dit den, säger Richard Ringhov.
Efter drygt 15 minuter kom lagets andra mål signerat Dylan Kosik Sulaiman och i paus ledde hemmalaget med 2-0.
– I andra halvlek går Qviding in för att kvittera och sätter press på oss, men vi reder ut stormen och tar tillbaka kontrollen, säger Richard Ringhov.
Matchen slutar 3-0 till Torn efter ytterligare ett mål av Dylan Kosik Sulaiman.
Gå till toppen