Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ännu fler nomineringar till White Guide Junior

Kommunen har fått ytterligare två nomineringar, i kategorierna Årets Förskolekök, där Klöverstugan är nominerad och Årets Skolrestaurang, där Aggarpsskolan är nominerad.

"Den största framgångsfaktorn är att göra alla delaktiga", säger David Gustavsson, 1:e kock Aggarpsskolan.
Sedan tidigare var det klart att Svedala är nominerad i kategorierna Årets Måltidschef, Årets Skolkock, Årets Förskolekock samt två nomineringar till Årets Pep Skola.
Nu får man två till: Årets Förskolekök, där Klöverstugan är nominerad och Årets Skolrestaurang, där Aggarpsskolan är nominerad. David Gustavsson, 1:e kock Aggarpsskolan är glad över alla nomineringar.
Hur kommer det sig att ni har så otroligt många nomineringar i år?
– Vi arbetar systematisk med olika inriktningar både på organisationsnivå och i som enskilt kök och kock i kommunen. Vi har höga förväntningar och visioner på vår verksamhet i alla led och den största framgångsfaktorn är att göra alla delaktiga, elever, skolpersonal, kockar, ledning i måltidsservice och andra aktörer i kommunen i arbetet kring våra måltider, säger David Gustavsson.
För David Gustavsson är det framför allt det vardagen, det dagliga arbetet som är viktigt.
– Delaktighet ger engagemang. Det leder till många vinster, framför allt i vårt dagliga arbete och inte enbart i olika "tävlingar" vi är med i.
Arbetet har också redan gett resultat i år som till exempel en förstaplacering i Årets Kök & Pedagogik för kockfritids på Aggarp samt en finalplats av tre i Årets Matglädjeskola i Arla Guldko som avgörs den 9 november.
White Guide Junior avgörs den 15 september 2020.
Gå till toppen