Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

IT-profiler köper loss snabbväxande Lundabolag

Det skånska IT-bolaget Tretton37 med kontor i Lund och Helsingborg siktar på internationell expansion. Satsningen backas upp av Axis grundare Martin Gren och Qliktechs tidigare vd Lars Björk. Tillsammans med Tretton37-grundaren Deniz Yildirim har de köpt loss verksamheten från det nuvarande ägarbolaget och siktar nu på miljardomsättning inom några år.

Qliktechs tidigare vd Lars Björk (t v) och Axisgrundaren Martin Gren (mitten) köper tillsammans med entreprenören Deniz Yildirim loss IT-konsultbolaget Tretton37 i Lund för att öka takten i den internationella expansionen.
IT-bolaget Tretton37 grundades 2010 av Deniz Yildirim och två kollegor (se faktaruta). Med åren har företaget vuxit kraftigt. Företaget har i dag fyra kontor i Sverige, inklusive huvudkontoret i Lund med cirka 80 medarbetare och ett kontor med närmare 20 medarbetare i Helsingborg. Dessutom öppnade ett kontor i Slovenien för två år sedan och där jobbar idag ett 20-tal personer.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen