Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Förlust för Limhamn Bunkeflo i högsommarvärme

4–0 i första matchen blev tämligen klara 0–2 i andra och så var vårsäsongen över för Limhamn Bunkeflo efter blott två omgångar. I högsommarvärmen mot Ängelholm hade gästerna svårt att skapa chanser.
– Vi kom inte in bakom dem riktigt utan spelade liksom in i dem, vi lyckades inte såra dem. Det var lite känslan av ”semestermatch”, tyckte tränaren John Wall.
Efter en mållös första halvlek kunde istället Ängelholm på fem olycksaliga minuter i början av andra halvlek avgöra matchen. 1–0 kom i 55:e minuten genom Niklas Svensson, Lowe Ohlander utökade sedan i 59:e och fastställde slutresultatet.
De blandade resultaten i säsongsinledningen till trots, var John Wall nöjd med att ha fått två matcher i benen inför sommaruppehållet.
– Vi behöver återhämta oss framför allt efter så lång period av ovisshet, men det är skönt att ha en säsong att ta på inför hösten. Till skillnad från många andra lag i serien, menade han.

Division 2 västra Götaland HERR

2
Ängelholms FF
  • (0-0)
0
IF Limhamn Bunkeflo
Gå till toppen