Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Torn tappade seger på övertid

Ledning till den 90:e matchminuten, ändå kunde inte Torn packa ner en enda poäng i bagaget på resan hem från Trollhättan. Efter att först ha fått sin ledning tillintetgjord precis vid full tid kom också smäll nummer två, på övertid: 2–1 till hemmalaget efter att gästerna gått bort sig i markeringen.

– Vi tappade räkningen. Man kan nog säga att besvikelsen över att inte få med sig tre poäng blev så stor att det inte blev en enda, vi tappade fokus, suckade Torns tränare Richard Ringhov.
Torn saknade heller inte chanser att avgöra matchen innan kvitteringen kom. Efter en mållös och tämligen chansfattig första halvlek där gästerna var stabila och visade tålamod i sitt spel, var Niklas Nilssons ledningsmål i 50:e minuten ganska rättvist och man släppte inte till mycket bakåt.
– Jag tycker vi hade full kontroll fram till sista kvarten, menade Richard Ringhov.
När matchen öppnade upp sig sista kvarten och Trollhättan flyttade upp och lyfte långt, hade både Dardan Mustafa och Rebin Asaad chanser att utöka ledningen efter omställningar, men istället kom 1–1 efter ett inlägg mot bortre stolpen och sedan också 2–1 i 93:e minuten.
– Vi är förstås otroligt besvikna. Vi klarade inte riktigt av att spela av matchen, antingen genom att avgöra eller ha större tålamod i anfallsspelet, tyckte Richard Ringhov.
Gå till toppen