Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Liga döms för drogförsäljning på nätet

Männen, som hör hemma i Strängnäs, Norrköping och Norrtälje, döms alla i Norrköpings tingsrätt för narkotikaförsäljningen. Alla utom en får fängelsestraff. Arkivbild.Bild: Janerik Henriksson/TT
Fyra personer har dömts i Norrköpings tingsrätt för att ha sålt stora mängder narkotika via drogsajter på internet, rapporterar SVT Nyheter Öst.
Ligan sålde amfetamin, kokain, ecstasy, cannabis och olika dopningspreparat på flera drogsajter på darknet, den dolda och krypterade delen av internet. Köparna fick sedan drogerna hemlevererade med posten.
Den 51-årige man som av polisen beskrivs som ligans centrala figur får fyra års fängelse för grova narkotikabrott, dopningsbrott och vapenbrott. Två män i trettioårsåldern döms till två år respektive två år och sex månader i fängelse, och den fjärde mannen döms till samhällstjänst.
Gå till toppen