Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Trelleborg nollat igen

Seger i premiären mot Halmstad, men efter det har det gått grus i Trelleborgs maskineri. Förlusten mot Öster hemma följdes mot Ljungskile upp med ytterligare en förlust – och ytterligare en nolla framåt. Ett mål på tre matcher är möjligen bekymrande för tränaren Kristian Haynes.

– Så är det och vi behöver jobba med alla delar offensivt. Sedan var det trångt att komma fram idag, menade han.
Nykomlingen Ljungskile kom med två förluster i bagaget och låg tajt mot Trelleborg för att få till sin första poäng. Hemmalaget sjönk ner och lät Trelleborg föra spelet, men utan att komma igenom det kompakta försvaret. I 23:e minuten hade Herman Hallberg ett skott tätt över, men i övrigt var chanserna lätträknade för Trelleborg i första halvlek.
Ljungskile å sin sida, skapade inte heller mycket – knappt ens chansen som till slut gav 1–0, som egentligen var en bollvinst på mittplan som friställde Axel Pettersson i 36:e minuten.
– Det ska krävas mer för att göra mål på oss, det måste vi titta på, suckade Kristian Haynes.
I andra halvlek jagade Trelleborg kvittering på en vattensjuk plan, men Ljungskile fångade upp det mesta. När Fredrik Liverstam oturligt nickade in 2–0 i eget mål efter en fast situation i 86:e minuten, avgjordes också matchen.
– I en sådan här match är det viktigt med ett ledningsmål, det blev tungt att jaga. Det är inte lätt att luckra upp så täta försvar, konstaterade Kristian Haynes.
Gå till toppen