Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Chatta om nya Lödde centrum – annorlunda samråd i coronatider

På tisdag kväll kan du chatta om planerna för nya Lödde centrum. När coronapandemin stoppar fysiska samrådsmöten tar Kävlinge kommun till nya grepp: digitalt möte med chatt.

Det nuvarande centrumet rivs och fyra kvarter, med butiker i bottenvåningen och gågator mellan husen, byggs enligt det nya detaljplaneförslaget.Bild: Kävlinge kommun
En helomvandling av Lödde centrum är på gång. Företaget som äger kvarteret har ansökt om att göra om den befintliga centrumanläggningen till fyra stadskvarter med butiker i botten. Med detta ska Löddeköpinge bli mer stadslikt och få fler lägenheter.
Förslaget till ny detaljplan är nu ute på samråd och eftersom det är en stor förändring ska samrådsmöte hållas tidigt i processen. Det är nu dags. Samrådsmötet blir på tisdag kväll den 30 juni – men det blir inte något vanligt möte utan i stället ett digital informationsmöte. Under mötet kan man ställa frågor i en chatt via Kävlinge kommuns hemsida. Det som krävs för att följa mötet är en dator, läsplatta eller telefon med internetuppkoppling.
Fram till den 14 augusti kan man lämna synpunkter på detaljplanen.
Här kan du följa det digitala mötet på tisdag kväll den 30 juni med start klockan 18.
Gå till toppen