Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

”En inkluderande plats för alla Malmöbor”

Jämställdhet är en av de viktigaste frågorna i Malmöpolitiken fram till nästa val 2022. Det säger Moderatledaren Torbjörn Tegnhammar som utlovar nya politiska förslag för att utlandsfödda kvinnor ska få lika förutsättningar som andra.
Han säger att ”frågan om känslighet inför SD är utagerad” i hans parti. Men de partier som vill ha ett relevant samtal med Malmömoderaterna måste sikta på att alla Malmöbor ska lyckas.

Inför fotograferingen fick de ledande partiföreträdarna välja en plats i Malmö där de känner sig hemma och dit allmänheten har tillträde. Torbjörn Tegnhammar valde Stadion. ”Stadionområdet är väldigt inkluderande. En plats för alla Malmöbor där man lägger osämjor, splittring och misstänksamhet åt sidan och samlas för en enda sak: att lyfta fram vårt fantastiska fotbollslag Malmö FF. Malmö FF som klubb och symbol är så oerhört viktig för Malmö som en splittrad stad full av social problematik och ärrad av kriminalitet. Det finns något som alla kan stå bakom: kärleken till fotbollen och den framgång som MFF personifierar.”Bild: Patrik Renmark
Moderatledaren Torbjörn Tegnhammar ser fram mot nästa val 2022 från en annan utgångspunkt än 2018.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen