Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Christiansen: ”Hade seriösa samtal med Bröndby”

Anders Christiansen skrev på för Malmö FF sommaren 2016. Men det kunde ha blivit en flytt till danska Bröndby istället, berättar han i en dansk tv-intervju.

Anders Christiansen har gjort fem mål för MFF i juni.Bild: PETTER ARVIDSON
Med Markus Rosenberg pensionerad har Anders Christiansen tagit över rollerna som både lagkapten och storstjärna i Malmö FF.
Dansken fick sitt genombrott i Lyngby. Han lämnade klubben för FC Nordsjälland och fortsatte 2015 till Chievo. Men tiden i Serie A blev en besvikelse, och inför säsongen 2016 skrev Anders Christiansen på för MFF.
Det kunde dock ha blivit en flytt tillbaka till danska ligan.
– Det är ju en bit från att snacka till att klubbarna kommer överens och att spelaren kommer överens med klubben. Men jag hade några seriösa samtal med Bröndby. Redan när jag spelade i Lyngby. Men också när jag skulle tillbaka från Chievo. Jag pratade med Thomas, som var tränare där [i Bröndby], säger Anders Christiansen i fotbollsprogrammet "Offside" på danska TV3 som tipsbladet.dk tagit del av.
Anders Christiansen lämnade MFF efter två säsonger och skrev på för Belgiska Gent. Men bara ett halvår senare vände han tillbaka igen.
30-åringen var avstängd senast mot AIK i allsvenskan, men är tillbaka och väntas starta mot Djurgården på onsdagskvällen.
Gå till toppen