Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov.

Lund

Brand på skola i Lund

Klockan 02.50 kom larm om en pågående brand på en fasad på Mårtensskolan i Lund. En väktare inledde släckningsarbetet och klockan 03.20 meddelade räddningstjänsten att läget var under kontroll.
Läs också Brand på skola i Lund – polisen utreder mordbrand
Malmö

Altanbrand i Bunkeflostrand

Klockan 01.49 kom larm om brand på en altan i Bunkeflostrand i Malmö. En man fördes till sjukhus efter att ha andats in rök vid släckningsarbetet.
Läs också Altan vid flerfamiljshus eldhärjad
Ekonomi

Asienbörserna öppnar uppåt

Tokyobörsen tog ett glatt skutt i morgonhandeln. Nikkei 225 steg 1,6 procent och det bredare Topix klättrade 1,3 procent, när handlarna tog rygg på måndagens uppgångar i USA och Europa.
Läs också Asienbörserna öppnar uppåt
Nöje

Twitch stänger av Trump

Strömningsplattformen Twitch har stängt USA:s president Donald Trumps officiella konto. Orsaken är att hatfyllt material sänts från kontot. Enligt Twitch rör det sig bland annat om klipp från ett kampanjmöte från 2016 där Trump kallade mexikanska immigranter för våldtäktsmän.
Gå till toppen