Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Han tar avstamp för ny stridsfråga i Käglinge rekreationsområde

Stoppa förtätningen av Malmö och dämpa befolkningsökningen genom att styra bort nyanlända och asylsökande. Det föreslår Sverigedemokraternas ledare Magnus Olsson inför nästa val. Husvagnar för nyanlända, återvändarcentrum och ett mål om att stadens nya bostäder ska vara för löntagare är några av partiets förslag.

Inför fotograferingen fick de ledande partiföreträdarna välja en plats i Malmö där de känner sig hemma och dit allmänheten har tillträde. Magnus Olsson valde Käglinge rekreationsområde i närheten av hans hem i Oxie. ”Jag är ofta här med min familj. Vi samlar kraft och njuter av den fina miljön och har trevligt. Det kan vara alltifrån picknick till att man tittar på djuren”, säger Magnus Olsson.Bild: Moa Dahlin
Sedan Sverigedemokraterna tog plats i Malmö kommunfullmäktige 2002 har partiet vuxit kraftigt från 3,8 till till 16,3 procents väljarstöd 2018. Men Moderaternas försök 2018, att ta makten med stöd av SD, föll när Liberalerna ingick ett nytt samarbete med Socialdemokraterna.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen