Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kronofogden beslagtog lyxbil från företagare som dömts för plundring av Brf Ida

Kronofogden försöker driva in miljonskulder från byggföretagaren Nick Ingelbrigtsen som med falska fakturor plockat ut miljoner ur Brf Ida. Fogden har tagit en Mercedes från Ingelbrigtsen – men möter motstånd av en anhörig till honom som är registrerad ägare till bilen.

Kronofogden beslagtog en Mercedes från en dömd byggföretagare, Nick Ingelbrigtsen, vid en kontroll inom ramen för polisens Operation Rimfrost. Nu vill en anhörig till Ingelbrigtsen få tillbaka bilen. Bilden föreställer en annan Mercedes.Bild: Peter Frennesson
En torsdagseftermiddag i april fastnade Nick Ingelbrigtsen i en trafikkontroll på en bensinmack i Malmö. Han körde han en årsgammal Mercedes Benz. Poliser i Operation Rimfrost var, tillsammans med Kronofogden, ute för att kontrollera bilister.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen