Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Svedalas kommundirektör gör coronacover

”T-t-t-t-tvätta händerna!” Till tonerna av Björn Skifs gamla schlagerdänga sjunger kommundirektören och kultur- och fritidschefen om att fortsätta följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Målet är att coronacovern ska få Svedalaborna att hålla i – och hålla ut.

Kommundirektör Johan Lundgren tar ton tillsammans med Tomas Djurfeldt, områdeschef Kultur och fritid. I en ny musikvideo uppmanar de kommuninvånarna att tvätta händerna, hålla avståndet och att stanna hemma vid förkylningssymptom.Bild: Skärmdump
För att uppmana Svedalaborna att fortsätta efterleva Folkhälsomyndighetens rekommendationer testar kommunen nu ett helt nytt grepp. På måndagen lade man ut en musikvideo, där förvaltningscheferna Johan Lundgren och Tomas Djurfedlt sjunger på skånska till tonerna av låten Michelangelo:

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen