Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kvinna i Sörforsolycka vaken – ej kontaktbar

Två flickor överlevde olyckan i Sörfors i slutet av maj, där fyra 16-åriga pojkar omkom. Nu har den 19-åriga kvinnan, som varit nedsövt med livshotande skador, vaknat men är ännu inte kontaktbar.Bild: Mats Andersson / TT
Den 19-åriga kvinnan, som legat nedsövd med livshotande skador sedan bilolyckan i Sörfors i maj där fyra 16-åriga pojkar omkom, har vaknat men är inte kontaktbar, skriver Sundsvalls tidning.
– Hon är vaken nu i den mån att hon inte är nersövd, men det finns inga möjligheter att hålla ett förhör med henne nu, säger Alexandra Bergström, förundersökningsledare vid polisen, till tidningen.
Sedan tidigare har den andra överlevande i bilen, en 14-årig flicka, förhörts av polisen. Hon har bekräftat att bilen färdades i hög fart, vilket överensstämmer med polisens tekniska undersökning.
Polisens och Trafikverkets utredningar har hittills visat att inga brister på vägen eller på bilen har orsakat olyckan.
Gå till toppen