Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läckra smaker på Gotland

Gotland rymmer inte bara ett magiskt ljus och ett säreget landskap. Här vimlar det av entusiastiska och idérika människor som lägger ner hela sin själ i att utveckla sina produkter och råvaror. Följ med på en kulinarisk smakresa kors och tvärs över denna vackra ö.

Helgumannens fiskeläge på Fårö ligger inte långt från lokalt berömda ställen som Crêperie Tati och Sylvis döttrar.Bild: Jörgen Ulvsgärd
Efter en härlig vegetarisk middag på Stora Gåsemora Gård på Fårö blir det övernattning i gårdens gamla renoverade kvarn med anor från början av 1800-talet. Åskan mullrar i fjärran och det gnisslar och rister från spån och takvirke. Det blir svårt att somna, men när morgonen gryr flödar solen över det öppna hedlandskapet där hästarna och fåren går och betar.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen